Cumartesi, Haziran 10

Panik

"şartel attı kız barmene bakınca"

Müzik Piyasaları son günlerde; özellikle de yaza iyice adapte olduğumuz bu aylarda "cıstak cıstak" müzikler, her yaz bir albüm çıkaran Serdar Ortaç, Hande Yener'ler ve manken silsileleri ile uğraşa dururken -en azından biz bunlarla boğuşurken- öte yandan da hangi müzik türünde olursa olsun, üstünden kuş geçen, trabzanlardan atlayan, O'nun için dünyanın ipini çeken, bomba.com kıvamından damar mertebesine kadar uzanan aşk yalanları ve acıları üzerine kurulu tatlı arabesk, kırma türkü melodileri ile zaptedilirken bir grup çıkıyor ve yeter ulan diyor !

Helal olsun, kesin Beşiktaş'lıdır bu çocuklar, değillerse üzülürüm vallaha, üstelik lümpenler mi değiller mi onu çözemeden, "daha dün gelmiştin köyden çıkmaz oldun diskotekten" diye çığırıyorlar.
Bir noktayı kanırtmak istiyorum, bu adamlar "farklı" !!!

Yahu piyasada eğlenceli müzik kalmadı kardeşim, tutup da Ankaralı Namık dinlemek istemeyen, Şappur Şuppur Şakşuka yemeyen insanlar da artık kendi tarzlarınca eğlenecekler !
Çok Başarılı Adamlar, zamanında bir grup vitamin vardı hani, halen vefat eden arkadaşlarının yasını tuttuğumuz, pop yapıyorlardı ama güldüren cinsinden, yok Gökhan Özen gibi değil, pop'u güldürmek için yapıyorlardı, kimsenin o zamanlar timsahlarla derdi de yoktu ya... Neyse


Panik'de kendi halinde, bunu rock bazında tamamlamış durumda. Maksat güldürmek mi değil mi siz tartışın onu ama olay son derece eğlenceli bir hal almış durumda !!! Az buz değil 11 şarkı var
hepsi de müzikalite açısından son derece başarılı. Bu adamlar desteklenmeli kardeşim ama desteklenirken de Black Eyed Peas Konserindeki veletlere verdikleri mesajlar iyi iletilmeli !!!

şimdi rock ama katıla katıla güldüren bir grup var karşımızda

Hiç yorum yok: